succesvolle start bni chapter de wouw

Ondernemersclub BNI Chapter de Wouw is woensdagochtend onder grote belangstelling officieel gelanceerd. Maar liefst 180 vroege vogels genoten van 07.00 tot 09.00 uur van een gezamenlijk ontbijt bij restaurant De Bagatelle, tussen Raalte en Mariënheem.

De presentatie van de eerste bijeenkomst was in handen van Agil Radjab. Spreker was Peter Hemmen, regiodirecteur BNI. De BNI is een zakelijke netwerkorganisatie met meer dan 5.200 actieve chapters over de gehele wereld. In totaal heeft de BNI zo’n 115.000 leden. Nederland kent circa vijftig chapters met in totaal ruim tweeduizend leden. “Het primaire doel is het genereren van zakelijke aanbevelingen”, stelt Dries van Kaam van BNI Chapter de Wouw. “De gedachte ‘geven loont’ en de vaste structuur van de ochtend maken BNI uniek. Vorig jaar wisselden BNI-leden 51 miljoen aanbevelingen uit, wat voor de leden leidde tot een omzet van meer dan 2,2 miljard.”

De BNI Raalte heeft bewust gekozen voor de naam ‘de Wouw’. Dries: “De rode en zwarte wouw zijn zeldzame vogels. De dieren hebben een sterke gelijkenis met buizerds, maar vallen op door hun geluid: Een hoge, snelle roep. Uniek is zijn gevorkte staart. Zijn lange zweefduur stelt hem gemakkelijk in staat continu overzicht te houden op alles dat onder en om hem heen gebeurt. Krachtig en energiek kan hij vervolgens anticiperen…” Uit elke beroepsgroep kan er één persoon deelnemen. Check dus de mogelijkheden voor jou en je bedrijf. Voor meer informatie zie staging2.bni.eu/nederland of mail Barbara Jansen, barbara@guts-communication.nl, voor een aanmeldformulier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.