Home / archiefcentraal / spannende spooktocht voor blekkerhoekers

spannende spooktocht voor blekkerhoekers

Negentig kinderen hebben vrijdag de jaarlijkse halloweenavond bij Speeltuin Blekkerhoek in Raalte bezocht. Kinderen van 3 tot 7 jaar begonnen om zes uur ’s avonds met het uithollen van kalabassen en pompoenen, want dat hoort natuurlijk echt bij Halloween. Daarna liep de groep, onder aanvoering van Ans Koolhof, een rondje via de Ceintuurbaan en terug door het donkere park richting de speeltuin.

Vanaf acht uur was het de beurt aan dertig kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Zij hebben erg gegriezeld bij een spooktocht door een eng donker bos bij het Hoftheater. “Kan het volgend jaar nog spannender”, was de eerste reactie van de stoerste deelnemers. Al met al was het vrijdag weer een geslaagde avond in de Blekkerhoek, mede door inzet van vele vrijwilligers en ouders.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.