smeekens kan onbezorgd naar de spelen

Raaltenaar Jan Smeekens kan onbezorgd de winter in om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen in Vancouver. De schaatsploeg van trainer Jac Orie, die de gevallen DSB-bank als belangrijkste sponsor had, heeft namelijk drie nieuwe sponsoren gevonden. Donderdagmiddag werd bekend dat Control, Mats en Skihut de nieuwe geldschieters van de ambitieuze schaatsploeg zijn.

Control Interim Financials zal dit jaar als hoofdsponsor fungeren, sportkledingketen Skihut en internetwinkel Mats als tijdelijke geldschieters. Financieel detacheringsbedrijf Control heeft zelfs de intentie uitgesproken om de ploeg voor meerdere jaren te ondersteunen. Mats blijft in elk geval tot het einde van het seizoen als geldschieter verbonden. Hoelang Skihut als sponsor wil aanblijven is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.