sleiderink wint grote prijs van luttenberg

In Manege De Luttenberg is zaterdag volop gestreden om de grote prijs van Luttenberg. Bij het paardenevenement, dat voor het eerst op 1.40 en 1.45 meter hoogte was uitgeschreven, stonden vele ruiters van naam aan de start.

In het 1.40 meter klassieke parcours, direct op tijd, gingen ruim vijftig deelnemers van start. Angelique Hoorn wist de overwinning naar zich toe te trekken door razendsnel met haar paard Bayardo het parcours af te leggen. Hans van der kolk uit Dalfsen probeerde in een goede poging haar van de eerste plek af te rijden, maar hij kwam met Uncle Sam net 0.3 seconden tekort. Anne van Vulpen uit De Meern legde met Scarlitto beslag op de derde plek.

In het 1.45 meter parcours werd de rubriek klassiek met winning round, na een spannende barrage van zeven deelnemers, gewonnen door Sjaak Sleiderink uit Denekamp met BMC Laska de Breve. Dit jonge maar nu al ervaren duo ging als laatste van start. Razendsnel en zeer kort wendend ging Sleiderink door het parcours. Peter Geerdink kwam met Viando SFN kort bij de tijd van Sjaak, maar moest genoegen nemen met de tweede plaats. Hendrik Jan schuttert eiste met Cerona Z de derde plaats op. Voor de overige uitslagen zie staging2.jumpingindoorluttenberg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.