sintshowpaleis steunt ronald mcdonald huis

Zoals we gewend zijn van de theatermakers van SintShowPaleis wordt ook dit jaar weer een goed doel gesteund met een schenking uit de opbrengst van de theatershows van SintShowPaleis. Dit jaar is gekozen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

In het Ronald McDonald Huis in Zwolle kunnen ouders logeren als hun zieke of te vroeg geboren kind in de nabij gelegen Isala klinieken zijn opgenomen. Daarmee zijn ze altijd in de nabijheid van hun kind. Het Ronald McDonald Huis is geheel zelfstandig en ontvangt geen subsidies. Ze kan bestaan dankzij de betrokkenheid en donaties van bedrijven, particulieren, verenigingen en stichtingen in de regio. Vandaar dat er door SintShowPaleis voor gekozen is om dit jaar het Ronald MC Donald huis te ondersteunen.

De kaartverkoop voor de shows loopt inmiddels prima, en er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar via de webshop van op staging2.sintshowpaleis.nl of bij de voorverkoopadressen. De kaarten kosten 7,50 euro. Ook dit jaar duurt de show weer anderhalf uur en worden de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes vermaakt door de Sint en zijn Pieten, en de live pietenband Op Stoom die ook dit jaar weer voor veel muzikaal vertier zal zorgen.

Behalve spanning, sensatie, en muziek zitten er weer veel komische taferelen in de SintShowPaleis shows. Ze doen er zelfs een 100% lachgarantie bij. En niemand gat aan het eind van de show met lege handen naar huis.

De shows van SintShowPaleis zijn op zondagmiddag 22 november in het Regardz Theater in Zwolle, op vrijdag 27, zaterdag 28, en zondag 29 november in het Hoftheater in Raalte, en op woensdagmiddag 2 december in theater de Meenthe in Steenwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.