sintshowpaleis klaar voor theatershows

Nog enkele dagen en dan is het zover, dan starten de mensen van SintShowPaleis weer met hun theatershows in Raalte. Zondag werd in Zwolle al de aftrap gegeven met twee goed gevulde zalen in het theater van het Regardz Event Centre. Maar aanstaande vrijdag begint de thuiswedstrijd voor SintShowPaleis in het Raalter Hoftheater, alwaar maar liefst acht shows gegeven zullen worden.

De theatershows zitten dit jaar weer vol met leuke verassingen en alles wordt begeleid door de pietenband Op Stoom, die met aanstekelijke sinterklaasmuziek de zaal op de kop zet. De shows van SintShowPaleis zijn een leuke happening voor de gehele familie en een entreekaartje kost 7,50 per persoon. Via de site staging2.sintshowpaleis.nl zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, evenals bij de voorverkoopadressen Bruna en Annie Schulten in Raalte.

Ook is het dit jaar weer mogelijk om de Sint bij je thuis op bezoek te laten komen met een paar Pieten. SintShowPaleis mailen voor een huisbezoek kan via huisbezoek@sintshowpaleis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.