Home / archiefcentraal / sinterklaas is weer drie weken in salland

sinterklaas is weer drie weken in salland

Kinderen die hun schoen zetten, hebben vanaf vannacht grote kans dat de Sint of zijn Zwarte Pieten er een handvol pepernoten of andere lekkere dingen instopt. Want Sinterklaas is weer in het land, sterker nog, hij maakte zaterdagmiddag zijn entree op veel plaatsen in Salland.

Advies aan de kinderen: Allemaal de schoen zetten en morgen heel vroeg er uit om te kijken of er iets in zit. Durf je niet alleen, maak gerust je ouders even wakker. En zit er niet wat in? Dan gewoon zondagavond weer je schoen zetten. Net zolang tot je hebt wat je hebben wil.

De foto’s in het dossier zijn van fotografe Lin die Raalte bezocht en Alex Schokker die in Olst was. We roepen mensen op foto’s en filmpjes in te sturen vanuit heel Salland, zodat we een mooi overzicht krijgen.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.