Home / archiefcentraal / sinterklaas arriveert met pakjesboot in olst

sinterklaas arriveert met pakjesboot in olst

Het was een druk weekend voor de Sint en zijn Zwarte Pieten. Koud hadden ze op de televisie hun nationale intocht gehad, of het hele gezelschap moest al weer door naar Raalte, Heino en Lierderholthuis.

De dag er op wachtten ook nog intochten in Luttenberg, Heeten, Mariënheem en Olst. In Olst arriveerde de Goedheiligman gewoon lekker ouderwets met de boot (zie foto’s). De Sint stapte zo van de boot de pont op en wandelde daarna samen met burgemeester Ton Strien door Olst.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.