shell raalte schenkt 1050 euro aan kika

De KiKa-dag bij Shell Benzinex aan de Brugstraat 51 in Raalte is zaterdag een groot succes gebleken. Kinderen kwamen langs om zich te laten schminken, om hun pietendiploma te halen, om te knuffelen in een speciale knuffelhoek, of om zich uit te leven op een springkussen. Zwarte Pieten trakteerden op snoepgoed en cadeaus. Ondertussen presenteerden Pouw, Sector Computers en Philoxenia aan het wat oudere publiek.

Natuurlijk waren er ook enkele vertegenwoordigers van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) aanwezig. De medewerkers van Shell Benzinex wilden namelijk vooral het verschil maken voor de kinderen waarvoor het leven geen feestje is. Daarom konden klanten van Shell vanaf 12 oktober zegels voor KiKa sparen. Dat werd volop gedaan, waardoor er zaterdag al een fantastisch bedrag aan KiKa kon worden aangeboden. Op de cheque stond een bedrag van 1.050 euro, waar zowel KiKa als Shell heel blij van werden.

De vertegenwoordigers van KiKa bedankten de klanten na afloop ook uitgebreid dat zij zich, samen met de medewerkers van het tankstation, zo hebben ingezet voor zieke kinderen. Ook volgens initiatiefneemster Inge Exel, medewerkster van het tankstation, waren zowel KiKa als de klanten erg enthousiast. “Daar hebben we het ten slotte voor gedaan”, aldus Exel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.