sdol wint toch van onverwacht sterk epse

SDOL heeft zondag laagvlieger Epse met 2-0 verslagen. Epse kende tot zondag grote personele problemen, maar zes geblesseerden waren er zondag allemaal weer bij. De lage stand op de ranglijst zei dus niets. En dat bleek de eerste helft ook wel, want Epse had de beste kansen. Maar scoren, daar hadden ze nog wat te weinig voor geoefend.

En zoals dat in de voetballerij wel vaker het geval is: als de een de kansen laat liggen, gaat de ander met een goal aan de haal. SDOL scoorde kort voor rust. Daar putten de Luttenbergers zoveel kracht uit dat er na de rust een heel ander team uit de kleedkamers kwam. Een sterk SDOL wist de wedstrijd met 2-0 af te sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.