sdol wint eerste periodetitel in balkbrug

Met de keeper van het derde elftal in de goal heeft SDOL zondag in Balkbrug met 1-4 gewonnen en daarmee de eerste periodetitel in de zesde klasse B gepakt. Moeilijk kreeg doelman Marc Kogelman het niet, want het grootste gedeelte van de wedstrijd stond hij alleen op de helft van de Luttenbergers.

SDOL kwam in Balkbrug al snel op voorsprong. Ludo Zwakenberg maakte na zeven minuten de openingstreffer. Niet veel later scoorde Michiel van der Vlies de 0-2 en Tiemen Booijink zorgde nog voor rust voor de 0-3. Ondertussen had de keeper van SDOL 3 vrijwel niets te doen. Kogelman hoefde slechts drie keer in actie te komen. Twee keer had hij een prima redding. De derde keer was hij echter kansloos en zo werd het vlak na rust 1-3. Maar het bracht de Luttenbergers niet van de wijs, want door opnieuw een goal van Ludo Zwakenberg werd het ook nog 1-4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.