schuitema wijzigt bedrijfsnaam in c1000

Schuitema gaat vanaf komend jaar door het leven als C1000. Directievoorzitter Tom Heidman van het supermarktbedrijf heeft dat besluit dinsdag bekendgemaakt op het najaarscongres van EFMI Business School, zo meldt Distrifood. “De komende periode halen we de naam van de daken van het hoofdkantoor en de distributiecentra. Nu we niet langer beursgenoteerd zijn, is het niet langer nodig om de naam aan te houden. C1000 is voor consumenten veelzeggender.”

De bedrijfsslogan ‘Schuitema, de kracht achter C1000’ verandert ook mee. De slogan van het bedrijf is nu ‘Ondernemerschap, de kracht van C1000’. Het bedrijf Schuitema vond zijn oorsprong in 1888, toen Jacob Fokke Schuitema in Groningen zijn eerste levensmiddelenzaak opende. In 1916 werd groothandelsbedrijf Gebroeders D. Schuitema opgericht. Sinds 1977 is de naam Schuitema NV. in gebruik. Vier jaar later werd de formule C1000 geïntroduceerd. In Raalte bouwt Schuitema, nu dus C1000, aan een nieuw distributiecentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.