ruim 60000 nieuwe titels voor raalter bieb

De Raalter bibliotheek heeft onlangs een uiterlijke vernieuwing ondergaan, maar binnenkort wordt ook de collectie flink vernieuwd en uitgebreid. In 2010 hoef je bijvoorbeeld niet langer te betalen voor het huren van cd’s en muziekdvd’s. Bovendien wordt die collectie flink uitgebreid. Naast de eigen collectie en die van Muziekweb Rotterdam is de volledige collectie van de CD-uitleen in Enschede, ruim 60.000 titels, beschikbaar.

Ook kun je in het nieuwe jaar met je eigen bibliotheekpas boeken lenen in alle Overijsselse bibliotheken. Tevens is de online zoekmachine sterk verbeterd. Vanaf je eigen computer of in de bibliotheek kun je in de volledige collectie van alle Overijsselse bibliotheken, CD-uitleen, Muziekweb Rotterdam en in kranten- en tijdschriftartikelen zoeken. De materialen reserveer je vervolgens gemakkelijk online, waarna je deze kunt ophalen in de bibliotheek. Leden ontvangen binnenkort uitgebreid bericht over onze vernieuwde dienstverlening. Houd de brievenbus dus goed in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.