ronald nijboer alweer weg bij onze tv

Ronald Nijboer is uit het project Onze TV gestapt dat hij samen met Willie Oosterhuis had opgezet. Grote investeerders bleven uit, waardoor de heren op eigen vermogen moesten interen tot het omslagpunt naar ‘winst maken’ was aangekomen. Nijboer: “Ik kon me dat privé niet permitteren.”

Onze TV zou landelijk gaan met een door Nijboer niet met name te noemen investeerder. Die haakte af toen bleek dat we niet op voldoende aansluitingen konden rekenen. We zouden via glasvezel gaan en daar zijn – volgens die investeerder – nog te weinig huishoudens op aangesloten.”

Onze TV ging uiteindelijk landelijk wel van start op kanaal 33 bij Ziggo, maar zonder die investeerder. Nijboer is er van overtuigd dat Onze TV het wel gaat maken en dat er op enig moment een omslagpunt van investeren naar verdienen gaat komen. “Maar dat ga ik niet meer als partner meemaken.”

Woensdag dient overigens een rechtzaak tussen Oosterhuis en Nijboer enerzijds en Go Planet anderzijds. Het gaat daarbij om investeringsgeld van vier ton en waar dat gebleven is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.