rohda raalte pakt de volle mep tegen wke

Rohda Raalte heeft zondagmiddag in eigen huis verrassend weten te winnen van landskampioen WKE. In een enerverende wedstrijd ging de beste partij er met een 2-1 overwinning vandoor.

In de eerste helft was WKE dreigender, maar Rohda wist door goed veldspel het aantal kansen beperkt te houden. Toch was één moment van onoplettendheid voldoende voor de regerend landkampioen bij de amateurs om te scoren. Vanaf randje zestien was het Robin de Mijer die de bal onhoudbaar achter doelman Tepperik schoot.

In de tweede helft had Rohda maar één taak: Deze achterstand ongedaan maken. Dit gebeurde uiteindelijk in de 78e minuut door de sterk spelende Melvin Velthuis, die uit een goede voorzet vanaf rechts de gelijkmaker binnen wist te koppen

Nu was het weer WKE die zou moeten komen, maar een echt offensief bleef uit. Sterker nog, Jesper Harmens wist Rohda twee minuten voor tijd zelfs op voorsprong te brengen. Een goed opgezette aanval werd door de blonde middenvelder met een strak schot gepromoveerd tot doelpunt. In de resterende minuten probeerde WKE nog iets te forceren, maar doelman Tepperik wist met een goede redding de gelijkmaker te voorkomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.