rohda pas na penalties langs de gazelle

Rohda Raalte heeft zich zondagmiddag ten koste van derdeklasser De Gazelle geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. De ploeg van trainer Peter Reumer wist in de reguliere speeltijd echter niet af te rekenen met de Deventer formatie. Strafschoppen gaven de doorslag.

De Raaltenaren kwamen al na vijf minuten spelen op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Sander Kok. En dus leek Rohda op een ruime overwinning af te stevenen, maar het liep anders. In tegenstelling tot 2-0, werd het in de 71ste minuut 1-1 door een doelpunt van Jeroen Voortman. Die gelijke stand bleef tot het laatste fluitsignaal op het scorebord staan en dus moesten strafschoppen de doorslag geven. Rohda nam die penalties het beste: 4-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.