rohda komt niet verder dan 0 0 in malden

Als we dan toch een keer punten van Juliana willen winnen, laten we het dan maar in de hoofdklasse doen. Dat moeten de jongens van Rohda Raalte hebben gedacht toen zij zondagmiddag het veld in Malden betraden. Verleden seizoen kwamen beide ploegen elkaar twee keer tegen in de eerste klasse en toen trok Juliana twee keer aan het langste eind. Deze zondag werden de punten gedeeld, er viel zelfs niet één keer te juichen: 0-0.

En met een gelijkspel schiet Rohda niet zoveel op, zoals al wel vaker dit seizoen. De ploeg van trainer Peter Reumer speelde inmiddels al vijf keer gelijk, oogste vaak lof voor het goede spel, maar heeft moeite om wedstrijden naar haar hand te zetten. In Malden waren er kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet. Zo zakte Rohda weer twee posities op de ranglijst, omdat onder andere HSC en Sneek wel wisten te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.