rohda in winterstop tegen heeten en wijhe

Zoals ieder jaar zit de eerste selectie van Rohda Raalte in de winterstop bepaald niet stil en worden er vele oefenwedstrijden gespeeld. Het wedstrijdprogramma tijdens de winterstop is inmiddels bekend en opvallend daarbij is dat de ploeg van Peter Reumer onder voorbehoud speelt tegen SV Heeten en Wijhe ’92. Ook tegen De Zweef uit Nijverdal en tegen zaterdaghoofdklasser Excelsior’31 staat een oefenduel gepland.

Rohda oefent op zondag 10 januari op sportpark Tijenraan in Raalte tegen Wijhe ’92, terwijl het een week later op bezoek gaat naar Heeten. Die wedstrijd is onder voorbehoud, omdat het duel in een inhaalweekend valt. Indien Rohda dan nog verplichtingen in de beker heeft, en daar moet serieus rekening mee worden gehouden, gaat het duel tegen Heeten niet door. Het treffen tegen De Zweef staat als schaduwwedstrijd van het competitieduel tegen Nieuw Buinen gepland, op zondag 7 februari 2010.

Het idee van schaduwwedstrijden is in feite heel simpel. Wordt een door de KNVB opgelegde wedstrijd – dat kan zowel in de competitie als de beker zijn – afgelast, dan wordt er geoefend. Op dit moment heeft Rohda Raalte vier schaduwwedstrijden in haar programma geplaatst en één regulier oefenduel, die tegen Wijhe. Klik hier voor een volledig overzicht van het programma. Rohda hervat de competitie op zondag 24 januari met een uitwedstrijd tegen FC Lienden van Hans Kraaij junior.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.