rhonradturnsters rgv kwiek in de prijzen

De Rhönradturnsters van RGV Kwiek uit Raalte hebben zaterdag tijdens de nationale clubteamwedstrijden vijf medailles binnengesleept: Eén keer goud, twee keer zilver en twee keer brons. Kwiek is uiteraard dik tevreden over het resultaat, de medailles werden gevierd met een etentje. De Raalter vereniging was met zes teams, in totaal 22 turnsters, afgereisd naar Borne.

De dames streden in drie verschillende leeftijdscategorieën om een podiumplek. In niveau 6 werd het team met Evanne Verhoef, Quinte Groen, Myrthe Lokate kampioen. Vlak daarachter met zilver hun clubgenoten Julia Hanevelt, Merel Peeters, Laura ter Heide en Mirjam Heinen. En derde werd het team met Myrthe Gooij, Ilse Schutte, Kimberly Holterman en Hanneke van Vledder. In de jongste categorie, niveau 9, werd het team uit Raalte tweede (Sharon Huis in ’t Veld, Eva Middelkamp, Danique Lokate). En in de hoogste categorie niveau 1 werd het RGV Kwiek team met Eline te Wierik, Anne Kruiper, Merijn Marselis en Rianne Verschuur ook derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.