reunie jeugdsoos de lamp in olst

Op zaterdag 28 november is er een reünie voor de oud-leden/bezoekers van Jeugdsoos de Lamp te Olst. Die datum is bewust gekozen, omdat het dan 40 jaar geleden is dat aan het Koekoekspad (achter ’t Polletje) in Olst in een oude varkensstal de jeugdsoos werd geopend.

De toenmalige jeugd van Olst – jongerencentrum ’t Olde Postkantoor bestond nog net niet – heeft daar tussen de jaren 1969 en 1974 onderdak gevonden. Doordat de leden vanwege studie of werk uit Olst wegtrokken en verhuisden, in militaire dienst gingen, enzovoorts, stierf Jeugdsoos De Lamp een langzame dood. Op de plek waar destijds het gebouw van de jeugdsoos stond, staan nu de woningen aan de Gaarde.

De locatie voor de reünie is ’t Olde Postkantoor in Olst. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@jeugdsoosdelamp.nl. Wie meer wil weten over de reünie of wie gewoon nieuwsgierig is naar dat stukje historie kan gewoon de website bekijken, waarop ook veel foto’s zijn geplaatst:.

Het reüniecomité bestaat uit: Gerhard Aberson, Ankie van Bessen-Albers, Evert Feith, Jan en Ine Hijlkema-Voetdijk, Ton en Henny Mentink-Rechterschot en tenslotte Wies en Cor Verkuil-Albers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.