rap battle in jongerencentrum traxx

Eindelijk is het dan zover; vrijdag 20 november zal er weer een wervelende activiteit worden gehouden in jongerencentrum TraXX in Raalte. Deze keer is er gekozen voor een ‘Rap Battle’-avond.

Een rap battle is een wedstrijd waarbij het de bedoeling is dat twee MC’s elkaar verbaal door middel van rap proberen te overtreffen en in te maken. Op deze avond mogen jongeren zelf de ‘mic’ oppakken en laten zien hoe strak zij kunnen battlen. Aan deze battle zit ook een prijs verbonden, dus dat maakt het extra spannend. Verder zal er deze avond R&B, Rap, Hiphop en Reggae te horen zijn.

Dit alles wordt gehost door de rapgroep Intercity G, die zelf ook optreedt. Durf je de battle aan en wil je laten zien wat je kan? Ga dan op vrijdag 20 november vanaf 20.00 uur langs bij TraXX in Raalte. De schade van deze avond is 1,50 euro!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.