raalte reageert enthousiast op cafe neuf

Onder grote belangstelling is Grand Café Neuf donderdagmiddag officieel geopend. Hoewel het café haar deuren al eerder deze week opende, stond de officiële opening donderdag om 16.00 uur gepland. Niet groots met een optreden of komst van een bekende Nederlander, maar rustig op z’n Sallands. Dat wil eigenlijk zeggen dat genodigden welkom waren om een eerste drankje te komen nuttigen. Uiteraard werd daar gretig gebruik van gemaakt.

De belangstelling voor het nieuwe grand café is natuurlijk enorm, maar de verwachtingen hooggespannen. “Om de haverklap stapt er wel iemand naar binnen die de nieuwe inrichting even snel wil bekijken”, vertelt Ellis Fleer namens Nijboer Interieur & Design en de familie Poppe van Hotel De Zwaan, de twee exploitanten van Neuf. “De reacties zijn tot nu toe heel leuk. Men is met name blij dat we heel erg refereren aan de tijd van Hotel Neuf. De inrichting bestaat uit een combinatie van modern en oud. De belangrijkste kleuren zijn bruin, zwart en goud.”

Vrijdag 20 november (vandaag) is er tussen 17.00 en 21.00 uur open huis bij Neuf, dat wordt geleid door gastheer Ton Hulsebos.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.