raalte presenteert plannen de zegge vii

De gemeente Raalte presenteert woensdag 2 december 2009 het ontwerp-bestemmingsplan en -beeldkwaliteitsplan van het nieuwe bedrijventerrein De Zegge VII. In de centrale hal van het gemeentehuis wordt eerst een algemene inleidende presentatie gegeven, waarna de mogelijkheid bestaat om informatiepanelen te bekijken en vragen te stellen bij aanwezige medewerkers. De informatieve avond begint om 19.30 uur.

Het bestemmingsplan voorziet in een regeling die de realisatie van een nieuw bedrijventerrein planologisch mogelijk maakt. Het plangebied van het bedrijventerrein de Zegge VII ligt aan de zuidoostkant van Raalte en maakt onderdeel uit van het totale bedrijventerrein De Zegge. De Zegge VII wordt aan de westzijde begrensd door de Overkampsweg en aan de noordzijde door de Heesweg en bedrijventerrein De Zegge VI. Aan de oostzijde van het plangebied ligt de Achterweiweg en in het zuiden wordt het toekomstige bedrijventerrein begrensd door agrarisch gebied.

Het bestemmingsplan is bepalend voor de bouwmogelijkheden in het gebied. Daarnaast is een ontwerp-beeldkwaliteitplan gemaakt. Deze laat zien welke uitstraling er voor het plangebied wordt nagestreefd. Het bevat ook de voorwaarden waaraan de nieuwbouwplannen worden getoetst. Het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan liggen vanaf 26 november zes weken ter inzage. De plannen zijn te raadplegen in de informatiehoek van het gemeentehuis en op de website van de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.