pvda ziet toekomst met wethouder elferink

Gerard Elferink is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 lijsttrekker van de PvdA. Voorwaarde daarbij is wel dat hij in Raalte woont. Verder zegt de PvdA duidelijk dat Elferink de wethouderskandidaat is. Mocht het zo zijn dat de partij geen wethouder aan het college mag leveren, dan zal Elferink géén zitting nemen in de gemeenteraad. In dat geval wil hij zich volledig focussen op een nieuwe baan. Ivo Leijten, Arie van der Wilt, Tijs de Bree en Ellen van Assem zijn andere kandidaten hoog op de kieslijst.

De PvdA is tevreden over wat er de afgelopen jaren in Raalte is bereikt. Zo zijn er voor bijna alle kernen bestemmingsplannen vastgesteld die de bouw van woningen mogelijk maken. Ook is de werkgelegenheid verbeterd door de vestiging van nieuwe bedrijven en door het behoud van Schuitema, vanaf 2010 C1000, voor Raalte. Tevens is de norm voor bijzondere bijstand verhoogd tot 115% en is duurzaamheid speerpunt van beleid geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.