publiek kiest keurslager als beste winkelketen

De Nederlandse consument, ruim 325.000 mensen brachten hun stem uit, geeft de winkelketen een gemiddeld rapportcijfer van 7,9. Het bedrijf scoorde hoog op de aspecten service, assortiment en deskundig personeel. Vorig jaar won Hema de prestigieuze retailprijs.

Vooral op het gebied van service en personeel werd door de Keurslager goed gescoord. “Wij zijn dan ook ontzettend blij met deze publieksprijs”, reageert trotse Keurslager Wim Tutert enthousiast. “Dat we juist op deze punten hoge cijfers halen is natuurlijk helemaal niet zo gek, wij staan bekend om onze kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de producten maar ook de kwaliteit die ons personeel levert in de vorm van service, advies en klantvriendelijkheid.”

Opvallend is dat een echte specialist het van de grote ketens wint. “De ruim 550 keurslagers in Nederland verstaan hun vak goed en leveren ambachtelijke kwaliteit. Consumenten kunnen vertrouwen op de echte Keurslager-kwaliteit. Om de specialist en koploper binnen de branche te blijven, heeft er de afgelopen jaren een upgrading van de formule plaatsgevonden. Deze prijs bewijst dat de klanten dat waarderen en dat we de komende jaren vooral zo door moeten gaan”, besluit Tutert.

De winst van ‘Beste Winkelketen 2009’ wordt bij Keurslager Wim Tutert in Raalte groots gevierd. Omdat de prijs aan het publiek te danken is, deelt zij mee in de feestvreugde. Van 23 tot en met 28 november profiteren consumenten van een feestaanbieding van 500 gram rundergehakt (door de consumentenbond in 2009 als beste getest), vier hamburgers, 100 gram achterham, een bakje feestsalade en een stuk grillworst samen voor 10 euro. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan Keurslager Wim Tutert, de ‘Beste Winkelketen 2009’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.