prins harrie de eerste bij assendorper zotten

Als jeugdprins is Emiel Jansen Holleboom gepresenteerd. Hij is tijdens carnaval 2010 Jeugdprins Emiel de Eerste. Harrie Blankenvoort zwaait dan de scepter als Prins Harrie de Eerste.

Emiel is een echte Mariënhemer en woont in de buurt Linderte. In het dagelijks leven is hij scholier op het Carmel College Salland in Raalte. Daarnaast is hij een voetballer in hart en nieren. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit. Prins Harrie de Eerste daarentegen woont aan de Hellendoornseweg en is in het dagelijks leven accountmanager voor zorgaanbieders bij woningstichting De Veste in Ommen. De hobby’s van de nieuwe prins zijn: Muziek maken, tafeltennissen, klussen en feesten organiseren. Verder is hij prettig gestoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.