prins boet regeert over jubilerend stoppersgat

Rond de klok van elf uur was er zaterdagavond dan eindelijk witte rook in Heino. Het dorp was wekenlang in de ban van ‘De Verlosser’, maar pas tijdens de prinswisseling van carnavalsvereniging de Sökkestoppers werd het verlossende woord gesproken. Prins Boet de Eerste (Rudi Buitenkamp) zal tijdens het 44-jarig bestaan van de Sökkestoppers regeren over het Stoppersgat. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Bef (Martin Bekkink)

De nieuwe prins was voor velen een grote verrassing, want Buitenkamp had net zijn afscheid bij de Raad van Elf aangekondigd en was toegetreden tot de Stopnoad’n, de club van oud-prinsen en -raadsleden. De goed bezochte prinswisseling was uiteraard het hoogtepunt van de avond, waarbij verder vooral ook de optredens van de diverse dansgroepen van de Sökkestoppers in de smaak vielen. Een mooi optreden was er zeker ook van een aantal exotische dames, die met hun prachtige verschijning de inleiding vormden voor de prinswisseling. En tevens brachten ze het thema Brazilië naar voren.

De Gaägies beleefden ’s middags al hun prinswisseling. De jeugdraad heeft Prins Stef I (Logtenberg) aangewezen tot haar aanvoerder voor het komende carnavalsjaar. Hij krijgt steun van Adjudant Niels (Schokker).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.