Home / archiefcentraal / peuters genieten op eerste meespeelochtend

peuters genieten op eerste meespeelochtend

Zo’n tien peuters hebben vrijdag de eerste meespeelochtend bij OBS de Peperhof in Wijhe tot een redelijk succes gemaakt. De kids tussen 2,5 en 4 jaar kwamen gezellig een uurtje meespelen op de basisschool. De meesten voelden zich direct thuis en genoten zichtbaar van hun nieuwe maatjes en van hun nieuwe, tijdelijke speelgoed. Ook de ouders konden de sfeer van de school voelen en kennismaken met de kleutergroep. De volgende meespeelochtend is op vrijdag 29 januari 2010, neem voor meer informatie contact op met directrice Jantien Blankhorst (0570-522377).

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.