Home / archiefcentraal / optreden van mala vita in de gouverneur

optreden van mala vita in de gouverneur

De band Mala Vita verzorgt zaterdag 14 november een optreden in Café De Gouverneur in Raalte. Mala Vita heeft in Raalte en omstreken vele fans sinds hun succesvolle optreden op Pedro Pico Pop, waarbij de voorste helft van de tent veranderde in een zwetende en springende wirwar van mensen.

De band zorgt voor opzwepende melodieën uit de Balkan en explosieve ritmes uit Latijns Amerika, geïnjecteerd met een flinke dosis punkrock. De teksten lijken rechtstreeks afkomstig te zijn uit de donkere stegen van Napels. Deze zigeuners van de 21-ste eeuw weten op energieke wijze de wereld muzikaal in een notendop samen te vatten. In het voorjaar van 2009 bracht de band een gloednieuw album uit: En Exilio, Spaans voor ‘in ballingschap’.

De leden van Mala Vita hebben hun wortels liggen in verschillende Europese landen en de meesten hebben hun huis en haard moeten verlaten vanwege de verwoestende oorlog in ex-Joegoslavië. De desillusie en het gevoel van ontheemding van veel migranten is een belangrijk actueel thema en in het bijzonder voor deze band.

Het is overigens niet de enige activiteit van De Gouverneur dat weekend. De avond ervoor, op vrijdag 13 november, wordt er een Corona-avond gehouden in het café. Een officieel promoteam zal daarbij aanwezig zijn.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.