oppervlakte showroom euron verdubbeld

De verbouwing bij Euron de Kachelspecialist in Raalte is bijna afgerond. Door deze verbouwing wordt het vloeroppervlak van de showroom verdubbeld en wordt ook het magazijn vergroot. Vrijwel de gehele begane grond van de locatie aan Schoolstraat 16 is ingericht als showroom.

Euron de Kachelspecialist presenteert in de showroom een groot aantal houtkachels, gashaarden, speksteenkachels, marmeren en natuursteen schouwen, liftdeurhaarden, pelletkachels, rookkanalen en accessoires. Veel verschillende modellen openhaarden en kachels staan brandend te bezichtigen in de showroom. Levering en installatie van haarden en rookkanalen, worden verzorgd door heel Nederland.

Ook in de kachelwereld staat de techniek kennelijk niet bepaald stil! Eigenaar Nando Boogaars: “Zo bieden we bijvoorbeeld ook een zogenaamde pelletkachel aan, waarbij een rendement van 90 procent en waarbij een besparing van 40 procent op de gasrekening gehaald kan worden. Zowel speksteenkachels als houtkachels met CV-aansluiting zijn eveneens veel gevraagde producten die ook in onze showroom opgesteld staan.

“Ik kom overigens uit een echte kachelfamilie”, grapt Nando. “Mijn grootouders en overgrootouders hadden al een kachelzaak in Raalte. Door de ervaring in de sfeerverwarming heb ik Euron geheel overgenomen en het bedrijf Euron de Kachelspecialist genoemd.” Boogaars is sinds juli 2009 eigenaar van Euron, en met succes.

Euron de Kachelspecialist is dagelijks geopend van, maandag tot vrijdag 09.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag koopavond tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0572-354250, kijk op staging2.euron-kachels.nl of mail naar info@euron-kachels.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.