ook starters hebben we veel te bieden

Makelaarskantoor Ruitenbeek Simons zet in op duurzame relaties met de klanten. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan centraal in de bedrijfsfilosofie van het makelaarskantoor met vestigingen in Raalte en Schalkhaar. Daarnaast kun je bij Ruitenbeek Simons ook terecht voor alle assurantiezaken en hypotheekadvies. “Die betrokkenheid met onze klanten geldt ook voor de regio. Mijn familie is hier tenslotte al ruim tachtig jaar actief”, vertelt Bert Simons, samen met Henk-Jan Ruitenbeek, de eigenaar van de kantoren. De twee worden aangevuld door makelaar Anja Linthorst en Esther van Wensveen (assurantie- en hypotheekadvies).

“We streven er naar om op een persoonlijke manier met onze klanten om te gaan”, vertelt Anja. “We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en weten die op de juiste wijze te vertalen naar de markt. Ik denk ook echt dat we hier een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. En het is hier laagdrempelig, daar voelen we ons het beste bij. Als het gaat om de belangen van onze klanten, zijn we natuurlijk heel zakelijk, maar op persoonlijk vlak is er ook altijd ruimte voor humor. En daar ligt ook een groot deel van onze kracht. Iemand als Bert woont al heel zijn leven in Raalte en kent heel veel mensen. Juist omdat we zo goed verbonden zijn met de regio, duren de relaties met onze opdrachtgevers lang.” Dat wil echter niet zeggen, dat Ruitenbeek Simons zich alleen richt op een ouder publiek. “Alhoewel dat wel een misvatting is die over ons kantoor bestaat. Dat beeld hopen we bij te stellen. Ook voor starters hebben we heel veel te bieden. Wat dat betreft zijn onze leeftijden ook een goede afspiegeling van de doelgroep. Bert is midden 60, Anja 30, Esther 40 en Henk-Jan 40.”

Ruitenbeek Simons treedt op als bemiddelaar bij aan- en verkopen van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast wordt het kantoor ingeschakeld voor de verkoop van nieuwbouwprojecten en door bedrijven/particulieren die op zoek zijn naar specifieke ruimtes. De hypotheek- en assurantietakken opereren onafhankelijk van banken en verzekeringsmaatschappijen. Ruitenbeek Simons is met name actief in de gemeenten Raalte, Deventer, Olst-Wijhe en Twello. “Maar wat verzekeringen betreft, opereren we bijna landelijk”, vult Henk-Jan aan. “Ik geloof heilig in de combinatie van diensten die we bieden. Het hangt allemaal met elkaar samen. Iemand die een woning wil aankopen, heeft ook goed hypotheekadvies nodig. Het zou toch raar zijn als we daarbij als dienstverlenend bedrijf de klant niet van dienst zouden kunnen zijn. En als je tot aankoop overgaat, moet je je verzekeringssituatie aanpassen. En dan geldt weer hetzelfde. Onze know how is groot en zo hoeven we de klanten niet van het kastje naar de muur te sturen.”

Op dit moment is er nog sprake van een echte kopersmarkt. Met name in het hoogsegment heeft de koper de wind mee als hij deals wil sluiten, maar dat geldt ook, zij het in mindere mate, voor het laag- en middensegment. Anja: “Bedrijven met een gezond financieel fundament profiteren van deze markt. Maar ook voor de particulier liggen er vele kansen!” Het kantoor in Raalte is gevestigd aan de Brugstraat 8, tel: 0572-352066. het kantoor in Schalkhaar aan de Oerdijk 21, tel: 0570-623447. Meer info op: staging2.ruitenbeeksimons.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.