ook nieuwe pakken voor nieuw heeten 2

Naast nieuwe wedstrijdtenues, gesponsord door Grooten Klus- en Timmerbedrijf, zijn de voetballers van het tweede elftal van SV Nieuw Heeten nu ook in nieuwe pakken gestoken. Hegeman Koudetechniek & Airco BV heeft zich bij het lijstje met sponsoren gevoegd.

Hegeman Koudetechniek in Nieuw Heeten levert en installeert onder andere koel- en vriesinstallaties en airconditioning en verhuurt koel- en vriescontainers, koel- en vriesaanhangwagens en mobiele airconditioning. Daarnaast hebben zij een 24-uur storingdienst voor service en onderhoud. Het bedrijf is hierdoor als sinds de oprichting in 1993 een betrouwbare partner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.