Home / archiefcentraal / nog twee bruidsshows van jan en jet te gaan

nog twee bruidsshows van jan en jet te gaan

Romantiek viert nog altijd hoogtij. Ook in crisistijd wordt er nog volop getrouwd, getuige de grote opkomst bij de bruidsshows in het kader van het 20-jarig bestaan van Jan & Jet Weddingdesign uit Almelo. “We hebben nu nog twee shows te gaan en de reacties zijn weer erg positief”, aldus de enthousiaste ondernemers Jan en Jet Smit. “Het is allemaal veel werk. We lijken soms wel een klein reizend circus, maar het geeft ook weer veel inspiratie.”

Een team van mannequins en dressmen showen tijdens de bruidsshows op de catwalk de allernieuwste creaties op het gebied van bruidsmode. Met prachtige bruidsboeketten wordt het plaatje compleet. De bruidsshows van Jan & Jet zijn de ultieme gelegenheid om inspiratie op te doen voor je eigen trouwpartij. Geïnteresseerd? Dinsdag 24 november organiseert Jan & Jet een show bij ’t Brodshoes in Rijssen en op zondag 29 november in ’t Hagen in Haaksbergen. Reserveren is mogelijk via www.janjet.nl of telefonisch via 0546-817861.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.