nog twee bruidsshows van jan en jet te gaan

Romantiek viert nog altijd hoogtij. Ook in crisistijd wordt er nog volop getrouwd, getuige de grote opkomst bij de bruidsshows in het kader van het 20-jarig bestaan van Jan & Jet Weddingdesign uit Almelo. “We hebben nu nog twee shows te gaan en de reacties zijn weer erg positief”, aldus de enthousiaste ondernemers Jan en Jet Smit. “Het is allemaal veel werk. We lijken soms wel een klein reizend circus, maar het geeft ook weer veel inspiratie.”

Een team van mannequins en dressmen showen tijdens de bruidsshows op de catwalk de allernieuwste creaties op het gebied van bruidsmode. Met prachtige bruidsboeketten wordt het plaatje compleet. De bruidsshows van Jan & Jet zijn de ultieme gelegenheid om inspiratie op te doen voor je eigen trouwpartij. Geïnteresseerd? Dinsdag 24 november organiseert Jan & Jet een show bij ’t Brodshoes in Rijssen en op zondag 29 november in ’t Hagen in Haaksbergen. Reserveren is mogelijk via staging2.janjet.nl of telefonisch via 0546-817861.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.