nieuwe sponsors voor teams nieuw heeten

Het tweede voetbalelftal van SV Nieuw Heeten heeft in Grooten Klus- en Timmerbedrijf een nieuwe shirtsponsor gevonden. Hugo Grooten is zelf speler in het derde elftal en heeft in zijn jarenlange voetbalcarrière ook bij het eerste en tweede team gespeeld. Hij is dan ook zeer enthousiast om op deze manier zijn bijdrage voor de vereniging te kunnen leveren.

Per april 2007 heeft Hugo Grooten zijn eigen zaak onder de naam Grooten Klus- en Timmerbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinbouw en het staat garant voor professionaliteit en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De werkzaamheden variëren van dakkapellen, uitbouwen, badkamers, carports, trappen, garage opbouw en diverse andere verbouwingen. Het bedrijf is gevestigd aan de Portlanderdijk 8 in Nieuw Heeten.

Het nieuwe team dat op zondag in de nieuwe zevental competitie speelt, heeft ook een sponsor gevonden. Jansen Automotive prijkt als sponsor op de nieuwe shirts. Jan Jansen, nauw betrokken bij de club en dit nieuwe team in het bijzonder, heeft in Haarle onder de naam Jansen Automotive zijn eigen bedrijf. Daarmee is hij leverancier en importeur van autogasinstallaties, -systemen en onderdelen. Ook verricht hij onderhoud en reparaties voor zowel particulieren als autobedrijven. Jansen Automotive is te vinden aan de Bloemeweide 10 in Haarle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.