nieuwe gedichtenbundel van ries wink

Na het succes van zijn vorige boek ‘Emoties, gebonden en ongebonden’ heeft Ries Wink zich duidelijk verder ontwikkeld. De Heinoër heeft met ‘Bundigheden’ nu zijn tweede boek op de markt. Wederom een bundel vol met puntdichten, rijm, gedichten, spreuken. De lezer wordt in ‘Bundigheden’ meer gestimuleerd tot nadenken.

“Mijn bekendheid is inmiddels gegroeid via diverse podia, publicaties en interviews op radio, tv, kranten en internet”, zegt Wink. “Veel van mijn teksten zijn en worden gebruikt in drukwerk voor trieste én blijde momenten en in liturgieën. Ook kregen diverse uitvaarten door mijn teksten een extra dimensie. Troost werd geboden en gevoelens verwoord. Deze uitgave is echt de wens van de fans.”

Woorden van Ries Wink geven handreikingen voor eigen leven, ervaringen en gevoelens. Je zult een glimlach, een schater en een traan niet kunnen bedwingen. Dit boek nodigt uit tot lezen en herlezen. Het verlicht de dag, het schept licht in duisternis, het geeft hoop, warmte en stimuleert. Een gelukzalig gevoel zal je deel zijn. Het hele jaar door.

Bundigheden is een circa 250 pagina’s tellende uitgave en wordt geproduceerd volgens het printing-on-demand principe. Het boek (ISBN: 978-94-6089-229-5) kun je bij [url=http://staging2.boekscout.nl/]de uitgeverij[/url] of bij Ries Wink voor 16,95 euro exclusief verzendkosten bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.