motor schept overstekende fietser op n35

Een ongeluk tussen Heino en Raalte heeft er voor gezorgd dat de N35 dinsdagmiddag tijdelijk afgesloten is geweest. Ter hoogte van de Knapenvelderweg wilde een wat oudere fietser de weg oversteken, maar zag daarbij een motorrijder over het hoofd. Zowel fietser als motorcoureur kwamen daarbij hard ten val en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fietser is eerst ter plekke in de ambulance behandeld.

Update woensdag 4 november om 11.46 uur – Bij de aanrijding op de N35 waren een 42-jarige motorrijder uit Elst en een 65-jarige fietser uit Raalte betrokken. Het letsel viel uiteindelijk gelukkig mee. De motorrijder had slechts wat last van zijn schouder, terwijl de fietser enkele lichte verwondingen had. Beide zijn voor nazorg naar een ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.