mok werfjes zijn een toverbos geworden

Zo af en toe veranderen de MOK-werfjes langs het Overijssels Kanaal in de kern van Raalte-dorp in een soort van kunstgalerij. Nu ook weer. Charlotte, Chris, Ilse, Lieke en hun opa hebben er een echt toverbos gemaakt. Hun opa is vast Jos Westing die zijn atelier in de MOK-werfjes heeft. Blijkbaar voedt hij het kroost op als opvolger.

Het nieuwe kunstwerkje bij de MOK-werfjes bestaat uit een groot spinnenweb en tientallen paddenstoelen. Voorheen werden de werfjes opgelukt door grote bollen en poppen van aluminiumfolie. Die zogenaamde zilveren heksen dienden als experiment voor een expositie in Biddinghuizen. Of het toverbos van de jonge Westing-telgen ook een hoger doel dient, valt nog te bezien. Vooralsnog is hun kunst vooral gewoon leuk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.