Home / archiefcentraal / mok werfjes zijn een toverbos geworden

mok werfjes zijn een toverbos geworden

Zo af en toe veranderen de MOK-werfjes langs het Overijssels Kanaal in de kern van Raalte-dorp in een soort van kunstgalerij. Nu ook weer. Charlotte, Chris, Ilse, Lieke en hun opa hebben er een echt toverbos gemaakt. Hun opa is vast Jos Westing die zijn atelier in de MOK-werfjes heeft. Blijkbaar voedt hij het kroost op als opvolger.

Het nieuwe kunstwerkje bij de MOK-werfjes bestaat uit een groot spinnenweb en tientallen paddenstoelen. Voorheen werden de werfjes opgelukt door grote bollen en poppen van aluminiumfolie. Die zogenaamde zilveren heksen dienden als experiment voor een expositie in Biddinghuizen. Of het toverbos van de jonge Westing-telgen ook een hoger doel dient, valt nog te bezien. Vooralsnog is hun kunst vooral gewoon leuk.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.