milan vloedgraven beste bezorger all inn

Milan Vloedgraven uit Heino is onlangs uitverkozen tot de beste bezorger van Salland Centraal. Milan verspreidt al enige tijd in opdracht van All-Inn Verspreidingen, uit Twello, de weekkrant van Salland Centraal in Heino. Hij heeft met deze titel een prepaid telefoon van LG verdiend.

Milan won deze prijs omdat hij het hele jaar al, zonder één brievenbus over te slaan, zijn wijk doet en altijd bereid is voor een andere bezorger in te vallen. Wil jij volgend jaar ook kans maken om uitgeroepen te worden tot beste bezorger van Salland Centraal, meld je dan snel aan als bezorger via staging2.verspreidingen.nl of bel met All-Inn Verspreidingen op telefoonnummer 0571-274137.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.