michel marsman van burgemeester tot prins

Jeugdprins Tijs Holtkuile neemt de scepter over van Jeugdprins Elroy en zal aankomend carnaval samen met zijn raad van 11 de leiding nemen tijdens het kindercarnaval.

Oud-burgemeester van Broekland Michel Marsman zal over het dorp regeren tijdens carnaval 2010. Hij is namelijk de nieuwe Prins der Dondermadeurs. Opnieuw vond een deel van het Avondje Broekland buiten plaats. Het aftreden van Prins Berry vond plaats door middel van een film die werd gedraaid op een groot scherm in de Van Dongenstraat. In die film gaat hij op zoek naar de nieuwe prins. Deze vindt hij uiteindelijk, als drie busjes van het Broeklandse bedrijf Nijhof Installatietechniek door het scherm rijden, met daarin de nieuwe prins met zijn gezin.

Avondje Broekland werd muzikaal met rockherrie omlijst door de band Sir Sfeiffer and the Yo’ Mama Jokes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.