metallica act in marienheem bijna uitverkocht

Al ruim driekwart van de kaarten voor het komende concert van de ‘Metallica’-tributeband The Unforgiven op zaterdag 7 november in de sporthal in Mariënheem is verkocht. De opbrengst van de avond is bestemd voor de festiviteiten omtrent de viering van het 50-jarig bestaan van SV Mariënheem, volgend jaar mei. De organisatie van de avond is in handen van het Actiecomité van SV Mariënheem,

Het is een jonge club, dat Actiecomité. Dennis Nijland, Gijs Koenjer, Joyce Verschoor, Jorien Slinkman, Arjan Oosterkamp, Robbert Alferink, Arnoud Assendorp en Frank ten Hove (geen één van hen zal ouder zijn dan 30 jaar) zorgen voor de organisatie van de jaarlijkse playbackshow, de ‘oud papier’ en ‘oud ijzer’-acties en de jaarlijkse verkoop van kerstbakjes. “Het is van oudsher uit een jonge club”, legt Dennis uit.

Om geld bijeen te brengen voor de viering van het jubileum van SV Mariënheem zocht de club naar nieuwe activiteiten. “In het comité zit een aantal echte rockliefhebbers. Van ons uit is het idee ontstaan om een concertavond te organiseren. De reacties waren allemaal hartstikke goed. En aangezien we ook allemaal fan zijn van Metallica, kwamen we dus snel uit bij een Metallica-coverband.”

Zo’n dertig vrijwilligers van SV Mariënheem helpen die avond mee. Gijs Koenjer, die werkt voor een verkoopbedrijf van professionele geluidsapparatuur, zal zorgen voor de juiste boxen en dergelijke. Sinds dat bekend werd dat The Unforgiven zou komen, vliegen de kaarten weg. Het gaat heel hard met de voorverkoop. “We hebben zo her en der wat stukjes in de media gehad en verder hebben we alles met mailtjes en mond-tot-mondreclame gedaan. Het gaat harder dan we hadden durven hopen. Of we hierna nog meer bijzondere activiteiten gaan organiseren? Misschien, we hebben wel ideeën, maar er is nog niks concreet.”

In het voorprogramma van The Unforgiven staat de formatie Bas Jansen en Consjorten.Bas Jansen is al van jongs af aan lid van SV Mariënheem en maakt daarnaast ook graag met vrienden stevige punkrock (vroeger onder andere in de band DMS). De avond begint om 21.00 uur. Kaarten kosten 15 euro (12,50 euro in de voorverkoop). Als je een kaartje wilt reserveren kan dat met een mailtje naar dennishakkert@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.