martine van der goeten prolongeert titel

Het nieuwe sportseizoen is zaterdag goed begonnen voor de Martine van der Goeten. Tijdens het Nederlands Kampioenschap airtumbling springen in het Limburgse Bocholtz, wist de Wijhese haar titel bij de senioren te prolongeren. De titel op het onderdeel record springen kon Martine echter niet verdedigen, aangezien deze proef van het programma is geschrapt.

Martine trad zaterdag met het mixteam van Cleton Sports aan in de hoogste klasse bij de senioren, met zowel heren-, dames- als mixteams. Omdat zus Lisette van der Goeten voor een andere vereniging uitkomt, die overigens niet deelneemt aan het airtumbling springen, en één van de sterke Cleton-heren is gestopt, stond het team dit jaar iets verzwakt aan de start. De verassing was dan ook groot dat zij als mixteam toch nog beslag konden leggen op de tweede plaats in het algemeen klassement, met slechts een klein verschil ten opzichte van de eerste plek.

Bij de individuele wedstrijden kon Martine van der Goeten dus wel goud ophalen. Na een eerste serie perfecte sprongen met een hoge moeilijkheidsgraad, volgde ook een goede tweede serie. Tijdens de prijsuitreiking werd ze echter als tweede geklasseerd. Na het bekijken van de uitslagen werd een fout in de moeilijkheid geconstateerd, waarop alsnog prolongatie van de titel in de dames A-klasse volgde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.