Home / archiefcentraal / maak t harinkje het goudhaentje 2009

maak t harinkje het goudhaentje 2009

Als het aan Wim de Hair ligt, dan wordt de verkoopster van ’t Harinkje het nieuwe Goudhaentje van de gemeente Raalte. Het raadslid van Gemeentebelangen vindt het buitengewoon knap dat de dame met de bakfiets dagelijks weer en wind trotseert om Raaltenaren te voorzien van verse vis. De Hair heeft daarom ’t Harinkje inmiddels genomineerd voor de titel Goudhaentje 2009.

Vind jij dat De Hair gelijk heeft, dan kun jij ’t Harinkje nomineren voor de titel Goudhaentje 2009. Om iemand te nomineren kun je het nominatieformulier invullen op de website www.raalte.nl. Je kunt het formulier ook afhalen bij het gemeentehuis. Een jury, onder leiding van burgemeester Piet Zoon, zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2009.

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.