lohuis wint korbeld veteranentoernooi wijhe

De Heinose tafeltennisser Bart Lohuis heeft zondag het Korbeld Veteranentoernooi in Wijhe gewonnen. Hij onttroonde in de spannende finale Piet Korstanje van Swift 64, de winnaar van de twee voorgaande edities. In het dubbelspel was er succes voor het Wijhese koppel Harrie Geerligs en Wim Heuvink dat de eerste plaats opeiste voor het Heinose koppel Bom en Salomons.

Het toernooi wordt traditioneel georganiseerd door de Tafeltennisvereniging Wijhe op de eerste zondag van november. Ook dit keer hebben enkele tientallen deelnemers van 35 jaar en ouder gestreden in diverse poules. Zowel in het enkelspel als het dubbelspel werd gespeeld in twee poules, ingedeeld naar sterkte. De prijswinnaars zijn als volgt:

Dubbelspel groep 1

1. P. Korstanje / H. Vos (Swift 64)

2. W. Rusman / F. Tempessy (Wijk 16)

Dubbelspel groep 2

1. H. Geerligs / W. Heuvink (Wijhe)

2. F. Bom / W. Salomons (Heino)

Enkelspel groep 1

1. B. Lohuis (Heino)

2. P. Korstanje (Swift 64)

3. W. Rusman (Wijk 16)

4. H. Roeke (Heino)

Enkelspel groep 2

1. P. Preuter (Wijk 16)

2. R. Pers (Wijk 16)

3. F. Jonkman (Wijhe)

4. A. Hofmeijer (Heino)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.