krw schrijft tweehonderdste bedrijf in als lid

Jacqueline en Edwin Ophof van Vital Centre hebben zich aangemeld als lid van de Kring Raalter Werkgevers (KRW). Met hun inschrijving bereikte deze actieve ondernemersvereniging de mijlpaal van 200 leden. Inmiddels bieden de gezamenlijke leden van de KRW werkgelegenheid aan maar liefst 8.500 personen.

Al sinds 1988 zijn Jacqueline en Edwin Ophof actief in de fitnessbranche. Nu, na ruim twintig jaar, vonden ze het de juiste tijd om zich aan te melden bij de KRW: “We zijn in de afgelopen decennia erg actief geweest om ons bedrijf te ontwikkelen tot een uniek sportcentrum. Dat is nu gerealiseerd, want na een complete metamorfose is de totale oppervlakte verdrievoudigd en er is een groot aantal faciliteiten bijgekomen. Met onder andere een zwembad, een brasserie, een sauna- en wellness-afdeling, een geheel vernieuwde fitnessruimte, meerdere grote zalen voor groepslessen en ruimte voor fysiotherapie en kinderopvang kunnen we zeker tien jaar vooruit.”

“Nu deze fase is afgerond vinden we de tijd rijp om ons aan te sluiten bij de KRW. Het lijkt ons interessant om binnen dit grote netwerk te leren van de kennis en ervaring van andere ondernemers. Wie geïnteresseerd is, is ook bij ons van harte welkom om te zien hoe wij ons bedrijf runnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.