Home / archiefcentraal / koopzondag met sint en pieten in raalte

koopzondag met sint en pieten in raalte

Op 29 november wordt er weer een koopzondag gehouden in het centrum van Raalte. Natuurlijk zijn de Sint en zijn Pieten die hele middag van de partij. Het huis van Sinterklaas aan de Herenstraat (voormalig VIF Store) is die middag geopend.

Kinderen tot en met 8 jaar kunnen deelnemen aan een etalagetocht of kunnen dansen en springen op de muziek van de pepernotendisco. Verder trekken de muziekpieten door de winkelstraten. Tussen 13.30 en 16.00 uur verzorgen ze ook een programma op de Grote Markt. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Op 3 en 4 december zijn er nog sintkoopavonden. Op 5 december zijn de winkels in verband met pakjesavond geopend tot 17.00 uur.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.