Home / archiefcentraal / klaverjassen in de kantine van vv heino

klaverjassen in de kantine van vv heino

De supportersvereniging van de voetbalvereniging Heino houdt in de winterstop van het voetbalseizoen weer kaartmiddagen in de kantine van de club. “We gaan weer klaverjassen”, aldus Jan Eikelboom, voorzitter van de supportersvereniging.

In de laatste maand van 2009 wordt er nog gekaart op 19 december. Dan worden in het nieuwe jaar de kaarten op zaterdag 2 januari weer uit de kast gehaald. De overige data in de eerste maand van 2009 zijn: 16, 23 en 30 januari. Op zaterdag 6 februari is de laatste kaartmiddag in de kantine. Je kunt je elke keer op de dag zelf vanaf 13.30 uur inschrijven en er wordt om 14.00 uur gestart. De kaartmiddagen duren tot ongeveer 17.30 uur. Leden van de supportersvereniging betalen 3 euro, niet-leden 4 euro. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.