klassiek midas ensemble bij podium heino

Het Midas ensemble uit Zwolle zal zondag 15 november een grote verscheidenheid aan muziekstukken ten gehore brengen. Zij zullen bijvoorbeeld stukken vanaf de middeleeuwen tot aan het heden spelen. Het ensemble bestaat uit Clara de Vries als sopraan, Gerard Zuyderhoff op klarinet en Steven Faber op piano.

De ochtend bestaat uit teksten en muziek rondom de legende van Christoforus voor de pauze. De sopraan en klarinet ondersteunen en versterken elkaar, gaan hun eigen weg en versmelten ten slotte. Na de pauze bestaat het programma uit muziek en teksten rondom de poëzie van de grote Portugese dichter Pessoa. Clara de Vries en Gerard Zuyderhoff zullen dit optreden verzorgen. De piano zal dus ontbreken.

Het belooft een interessant en verrassend programma te worden. Ben jij ook geprikkeld? Je bent van harte welkom bij Podium Heino op zondag 15 november om 11.30 in de morgen.

Voor meer informatie kun je nog kijken op staging2.podiumheino.nl of een mail sturen naar info@podiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.