Home / archiefcentraal / karel reins wint bondkruis in lettele

karel reins wint bondkruis in lettele

Karel Reins uit Wesepe wint het bondkruis tijdens de vogeltentoonstelling in Lettele. Vrijdagavond werden de beste kwekers bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld. Reins won de prijs voor zijn kanarie geel ivoor schimmel met 93 punten.

Het hele weekend was er een tentoonstelling met de prachtigste vogels. Zo waren er bijvoorbeeld kanaries, grote parkieten, europese cutuurvogels en kwartels. Op de foto’s zijn een paar prachtexemplaren te zien. Als je de vogels in het echt wilt bekijken, heb je nog tot vanavond te tijd. Daarna is de tentoonstelling afgelopen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.