Home / archiefcentraal / kantoorgebouw domineeskamp zoekt naam

kantoorgebouw domineeskamp zoekt naam

Vanaf 21 december zijn woningbouwvereniging Salland Wonen en Rabobank Salland samen gehuisvest in het kantoorgebouw aan de Domineeskamp, dat iedereen nu kent als het Rabobank-gebouw in Raalte. Omdat die noemer met ingang van deze winter dus niet meer opgaat, kan iedereen meedenken over een nieuwe naam voor het gezamenlijke kantoorgebouw.

Ideeën voor een naam kunnen voor zondag 15 november worden gestuurd naar domineeskamp@salland.rabobank.nl, of bij Salland Wonen aan de Kerkstraat 3 of Rabobank Salland aan de Domineeskamp 3 worden afgegeven. De winnaar van deze actie ontvangt een schilderij, gemaakt door de kleurmeesters van de Parabool. Zij verzorgen ook de kunst in het kantoorgebouw.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.