kantoorgebouw domineeskamp zoekt naam

Vanaf 21 december zijn woningbouwvereniging Salland Wonen en Rabobank Salland samen gehuisvest in het kantoorgebouw aan de Domineeskamp, dat iedereen nu kent als het Rabobank-gebouw in Raalte. Omdat die noemer met ingang van deze winter dus niet meer opgaat, kan iedereen meedenken over een nieuwe naam voor het gezamenlijke kantoorgebouw.

Ideeën voor een naam kunnen voor zondag 15 november worden gestuurd naar domineeskamp@salland.rabobank.nl, of bij Salland Wonen aan de Kerkstraat 3 of Rabobank Salland aan de Domineeskamp 3 worden afgegeven. De winnaar van deze actie ontvangt een schilderij, gemaakt door de kleurmeesters van de Parabool. Zij verzorgen ook de kunst in het kantoorgebouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.