jumping indoor luttenberg met 1200 starts

De absolute Nederlandse top en bijna alle regionale ruiters hebben zich deze week weer in Luttenberg genesteld, waar voor het vierde achtereenvolgende jaar Jumping Indoor Luttenberg wordt gehouden. De organisatie kan op ongeveer 1.200 starts rekenen in Manege de Luttenberg en daarmee is het maximum echt bereikt. De springwedstrijden worden verdeeld over vier dagen, van woensdag tot en met zaterdag.

Nieuw dit jaar is dat er een competitie wordt gehouden voor 4-, 5- en 6-jarige springpaarden. Op eerdere edities werden er alleen rubrieken voor jonge paarden verreden, dus zonder de 6-jarige springpaarden. Tijdens de wedstrijden worden de paarden worden beoordeeld op het rijden van de ruiter en het geschiktheid als springpaard. Rijverenigingen uit Luttenberg, IJsselmuiden, Denekamp, Laag-Soeren en Nijkerk hebben samen competitie opgezet, waarvan de finale op 15 en 16 januari zal worden gehouden in de IJsselhallen in Zwolle.

Als jury voor de jonge paarden zijn Angelique Hoorn en Nathalie van der Mei vastgelegd. Beide komen uit voor het landenteam van Nederland, dat onlangs de wedstrijd in Calgary wist te winnen. Angelique Hoorn zal zelf op zaterdag starten, net als nationale topper Piet Raaymakers. Ook zullen bijna alle regionale ruiters hier aan de start verschijnen. Kijk voor meer informatie, startlijsten en tijden op de website van Jumping Indoor Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.